Monòlegs: Dennis Hopper a True Romance

Aquest monòleg de True Romance és memorable en tots els sentits. L’ha escrit Quentin Tarantino, i el protagonitzen dos actors històricament infravalorats: Dennis Hopper i Christopher Walken.

Walken interpreta un mafiós que persegueix al fill del personatge de Dennis Hopper. Aquí es troben, i donen peu a un diàleg absolutament brillant. Pels molts retrats de mafiosos italians que s’han vist al cinema i a la televisió, és sabut que són extremadament racistes amb els negres. Dennis Hopper sap que el vénen a matar, i decideix anar-sen a l’altre barri rient-se una mica de tot plegat. Li explica una història a Walken sobre com els sicilians tenen ascendència negra, fet que, evidentment, encén al mafiós italià, que l’acaba matant. El resum que en fa un dels seus esbirros al final és magistral.

A destacar la il·luminació i la música, que dónen forma a l’escena i fan de Hopper una mena de Déu, que afronta la mort sense cap mena de por, i és capaç de fer perdre els nervis a tot un mafiós. Es pot veure com el riure d’un i l’altre són absolutament diferents: el de Walken és forçat, impostat; mentre que el de Hopper és genuí.

Pol Milian

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s